Social Media

Online marketing via Social media

Online marketing of internet marketing is niet meer weg te denken zonder aandacht te besteden aan Social Media Marketing. Wij raden al onze klanten aan om social media te gebruiken als kanaal voor content marketing en social advertising. De platformen zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube  en Instagram bieden vele verschillende mogelijkheden voor deze inzet.

Sociale media is hét medium dat je in kunt zetten ter versterking van jouw product of dienst. Het biedt unieke kansen om jouw doelgroep met de juiste toon, boodschap en targeting te bereiken. Sociale media kunnen uitstekend ingezet worden ter ondersteuning van overige marketingactiviteiten én voor conversies.

Het is van essentieel belang dat websites en de bijgehorende social mediapagina’s totaal aansluiten qua stijl en vormgeving. Een slordige Facebookpagina kan een afknapper zijn voor een nieuwe bezoeker want die zal niet verder lezen of doorklikken naar je website. Een eerste indruk van een Facebookpagina is daarom enorm belangrijk.

Onze Aranere specialisten denken proactief mee binnen de kaders van jullie sociale media strategie om betaalde en onbetaalde content te commercialiseren en zo de zichtbaarheid van jullie organisatie te versterken.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat